O femeie dintr-un cartier bogat mărturisește bugetul pe care îl cheltuiește pentru cină: „Ies de 8 ori pe lună și cheltuiesc 100 de euro de fiecare dată”.

euro

„Când ieși la cină, trebuie să faci impresie bună și acolo «greșelile» nu contează”, afirmă o femeie dintr-un cartier muncitoresc când Thais Villas o întreabă despre restaurantele cu stele Michelin.

Într-o ediție din sezonul trecut al emisiunii El Intermedio, Thais Villas a ieșit în stradă pentru a afla care sunt diferențele gastronomice dintre un cartier bogat și unul muncitoresc. Cât de des ieșiți să luați masa sau cina în oraș? Ce buget aveți?

„Eu merg la restaurante ieftine, sunt foarte săracă, cheltuiesc 10 sau 5 euro pe cină”, a afirmat o fată dintr-un cartier bogat, care a asigurat că ar cheltui în fiecare zi, dar nu își permite. O femeie dintr-un cartier bogat a mărturisit că, dacă o masă costă 60 de euro, iese de patru ori pe lună: „Cheltuiesc 260 de euro”.

Pe de altă parte, o altă femeie din același cartier a asigurat că ia masa de prânz sau cina de aproximativ opt ori pe lună în oraș: „Deoarece nu sunt atât de multe ori, cheltuiesc aproximativ 100 de euro de fiecare dată”.

O femeie dintr-un cartier bogat mărturisește bugetul pe care îl cheltuiește pentru cină: „Ies de 8 ori pe lună și cheltuiesc 100 de euro de fiecare dată”.

În timp ce vecinele din cartierul bogat afirmau că au fost ocazional la un restaurant cu stele Michelin, în cartierul muncitoresc o femeie afirma că „când ieși la cină trebuie să faci o impresie bună și acolo greșelile nu sunt permise”.

House Cadouri si Decoratiuni