Menu
Your Cart

Covorase cu mesaje hazlii

Covorase cu mesaje hazlii
Covorase cu mesaje hazlii de la House Cadouri – Alege sa pui un zambet pe fetele prietenilor tai
Un covoras cu mesaj amuzant este o modalitate versatila de a atrage atentia asupra personalitatii tale pline de umor. Fie ca o sa le asezi in fata usii de la intrare, fie ca o sa le faci cadou unor prieteni de suflet, House Cadouri iti pune la dispozitie o gama de covorase cu mesaje hazlii care vor face deliciul in cercul tau de prieteni.

Alege un covoras cu mesaj amuzant de la House Cadouri, pentru a oferi cadoul perfect
House Cadouri iti pune la dispozitie o gama variata de covorase hazlii. Acestea pot reprezenta cadoul perfect pentru un prieten apropiat, atunci cand esti in pana de idei. Fie ca ai nevoie de un covoras cu mesaj pentru un prieten pescar, fie ca ai un prieten amator de licori bahice, House Cadouri este optiunea ideala pentru a face cumparaturi pentru aniversarile apropiatilor:

Covorase cu mesaje hazlii pentru pescari: “Aici locuieste un pescar cu captura vietii sale”
Covorasul cu mesajul “Ai adus palinca?” pentru prietenii petrecareti
“Ai labele curate?” mesajul unui covoras ideal pentru un prieten glumet
Pentru persoanele manierate este disponibil covorasul personalizat cu mesajul “Aici se da buna ziua si se spune multumesc”
A alege din gama de covorase de la House Cadouri este o decizie inteleapta, mai ales pentru cei ce cauta un cadou pe ultima suta de metri sau vor doar sa-si infrumuseteze zona din fata usii de la intrare.

Nu uita ca avem cel mai mic pret de pe piata la covorasele cu mesaj, iar livrare se face in 24 de ore, oriunde in Romania.
Model: Covoras 236
Un cadou perfect pentru persoanele cu simtul umorului, cat si un mod amuzant de ati intampina musafirii.Covoras de intrare personalizat cu mesaj: "Aici se da buna ziua si se spune multumesc"Material: cauciuc, fibra sinteticaDimensiune: 60 x 40 cm..
45,00RON
Covoras cu mesaj - Galang Covoras cu mesaj - Galang
Hot
Model: Covoras 239
Un cadou perfect pentru persoanele cu simtul umorului, cat si un mod amuzant de ati intampina musafirii.Covoras de intrare personalizat cu mesaj: "Soneria este defecta. Te rog sa canti giling-galang (dar cat de tare poti)"Material: cauciuc, fibra sinteticaDimensiune: 60 x 40 cm..
45,00RON
Model: Covoras 237
Un cadou perfect pentru persoanele cu simtul umorului, cat si un mod amuzant de ati intampina musafirii.Covoras de intrare personalizat cu mesaj: “Traieste cu grija, viata n-are roata de rezerva!”Material: cauciuc, fibra sinteticaDimensiune: 60 x 40 cm..
45,00RON
Model: Covoras 241
Un cadou perfect pentru persoanele cu simtul umorului, cat si un mod amuzant de ati intampina musafirii.Covoras de intrare personalizat cu mesaj: "Ai venit la adresa gresita, nu este nimeni acasa!"Material: cauciuc, fibra sinteticaDimensiune: 60 x 40 cm..
45,00RON
Covoras cu mesaj - Labele Covoras cu mesaj - Labele
Hot
Model: Covoras 242
Un cadou perfect pentru persoanele cu simtul umorului, cat si un mod amuzant de ati intampina musafirii.Covoras de intrare personalizat cu mesaj: “Ai labele curate?!”Material: cauciuc, fibra sinteticaDimensiune: 60 x 40 cm..
45,00RON
Model: Covoras plus 149
Covoras din plus de interior - PescarDimensiuni: 60 x 40 cm..
45,00RON
Model: Covoras 247
Un cadou perfect pentru persoanele cu simtul umorului, cat si un mod amuzant de ati intampina musafirii.Covoras de intrare personalizat cu mesaj: “Nu-ti scoate doar pantofii!”Material: cauciuc, fibra sinteticaDimensiune: 60 x 40 cm..
45,00RON
Model: Covoras plus 186
Covoras din plus de interior „Zona militara”Dimensiuni: 60 x 40 cm..
45,00RON
Model: Covoras plus 183
Covoras din plus albastru de interior catel “Blue Dog”Dimensiuni: 60 x 40 cm..
45,00RON
Model: Covoras plus 189
Covoras din plus de interior cu mesaj haios "Muncesc din greu"Dimensiuni: 60 x 40 cm..
45,00RON
Model: Covoras plus 147
Covoras din plus de interior "Catel cu biscuite"Dimensiuni: 60 x 40 cm..
45,00RON
Model: Covoras plus 150
Covoras amuzant din plus de interior "Nu pot sa cred! Ai venit iar?!" CatelDimensiuni: 60 x 40 cm..
45,00RON
Afişare 1 - 12 din 43 (4 pagini)