Menu
Your Cart

Tablouri cu licheni

Tablouri cu licheni
Decoratiune dinte din lemn cu licheni Decoratiune dinte din lemn cu licheni
New
Model: Tablou
Decoratiune dinte din lemn cu licheniDimensiuni: 15 cmTermen de executie 1-2 zile lucratoare sau 7 zile in functie de stoc.Daca sunt respectate conditiile minime de pastrare pot rezista 10 ani!Este INTERZISA:Amplasarea in exteriorAmplasarea in spatii cu temperatura mai mare de 22 grade (risc cr..
65,00RON
Rama rotativa "Pentru noi esti lumea intreaga" decorata cu licheni Rama rotativa "Pentru noi esti lumea intreaga" decorata cu licheni
New
Model: Rama foto
Rama rotativa cu mesaj "Pentru noi esti lumea intreaga" decorata cu licheni. Se personalizeaza cu 2 fotografii.Dimensiuni: 15 cmTermen de executie 1-2 zile lucratoare sau 7 zile in functie de stoc.Daca sunt respectate conditiile minime de pastrare pot rezista 10 ani!Este INTERZISA:Amplasarea in..
75,00RON
Tablou personalizat copacel cu licheni si mesaj "Felicitari pentru absolvire" Tablou personalizat copacel cu licheni si mesaj "Felicitari pentru absolvire"
New
Model: Rama foto
Tablou personalizat copacel cu licheni si mesaj "Felicitari pentru absolvire"Dimensiuni: 20 x 30 cmTermen de executie 1-2 zile lucratoare sau 7 zile in functie de stoc.Daca sunt respectate conditiile minime de pastrare pot rezista 10 ani!Este INTERZISA:Amplasarea in exteriorAmplasarea in spatii..
85,00RON
Rama decorativa cu licheni stabilizati, Mama si fiica, 15 x 21 cm Rama decorativa cu licheni stabilizati, Mama si fiica, 15 x 21 cm
New
Model: Rama foto
Rama decorativa cu licheni stabilizati, Mama si fiica, 15 x 21 cmDimensiuni: 15 cm x 21 cmTermen de executie 1-2 zile lucratoare sau 7 zile in functie de stoc.Daca sunt respectate conditiile minime de pastrare pot rezista 10 ani!Este INTERZISA:Amplasarea in exteriorAmplasarea in spatii cu tempe..
65,00RON
Tablou cu licheni pentru educatoare
New
Model: Tablou
Tablou cu licheni pentru educatoare!Mesajul poate fi personalizat, orice alte detalii privind tabloul le puteti mentiona la finalizarea comenzii sau la nr 0748015705.Termen de executie 1-2 zile lucratoare. Ramele sunt realizate pe comanda si pot fi in diverse nuante, diverse dimensiuni iar silu..
65,00RON
Placuta cu mesaj "Pentru cea mai buna Educatoare", decorata cu licheni naturali stabilizati, 20 x 14.5 cm Placuta cu mesaj "Pentru cea mai buna Educatoare", decorata cu licheni naturali stabilizati, 20 x 14.5 cm
New
Model: Plachet
Plachet decorativ cu licheni stabilizati si mesaj. Poate fi personalizat pentru Invataoare, Profesoara sau Diriginta! Dimensiuni: 20 x 14.5 cmTermen de executie 1-2 zile lucratoare sau 7 zile in functie de stoc.Daca sunt respectate conditiile minime de pastrare pot rezista 10 ani!Este INTE..
65,00RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)